FC Groningen huurt Iliass Bel Hassani en Thomas Bruns

Foto: Jan Buurma

FC Groningen huurt per 1 januari 2019 twee middenvelders voor de rest van het seizoen 2018/2019.

Iliass Bel Hassani is gehuurd van AZ met optie tot koop. De 26-jarige middenvelder kwam uit voor Sparta Rotterdam, Heracles Almelo en AZ.

Bij AZ zat de carrière van Bel Hassani op slot. Bel Hassani laat weten ‘super trots’ te zijn. ‘Ik ken trainer Danny Buijs nog van onze gezamenlijke periode bij Sparta Rotterdam, de wedstrijden die ik tegen FC Groningen in Groningen heb gespeeld waren altijd bijzonder qua sfeer met fanatieke thuissupporters en de stad Groningen spreekt mij aan om te leven en te werken.’

Ook middenvelder Thomas Bruns wordt onder het voorbehoud van de medische keuring gehuurd door FC Groningen per 1 januari 2019.

Thomas Bruns is een ervaren middenvelder, die uitkwam voor Heracles Almelo en momenteel onder contract staat bij Vitesse. Hij heeft in Arnhem een doorlopende overeenkomst tot medio 2021. “Thomas Bruns is een allround middenvelder, die zich al meerdere jaren heeft bewezen in de Eredivisie. Bij Vitesse komt hij te weinig aan spelen toe en wij denken dat we zijn kwaliteiten en ervaring goed kunnen gebruiken”, aldus manager technische zaken Ron Jans.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden