Oscar Scholing completeert selectie Abiant Lycurgus

Foto: Publiek Domein

Oscar Scholing speelt ook komend seizoen voor Abiant Lycurgus. De middenspeler heeft zijn contract met een jaar verlengd.

Abiant Lycurgus heeft met het vastleggen van Scholing de selectie voor komend seizoen rond. De selectie bestaat uit 13 spelers.

Trainer-coach Arjan Taaij vertelt “blij te zijn met de verlenging en denkt dat het team weer een stukje sterker is dan vorig seizoen”. “We gaan voor de prijzen!” is het doel voor komend seizoen.

Scholing, afkomstig uit Hoogeveen, maakt sinds 2013 deel uit van de eerste selectie. Ondanks de aanwezigheid van erkende namen als Dennis van der Veen, Tim Smit en Rutger Zoodsma op de middenpositie is Scholing niet bang voor concurrentie en kijkt hij vooral naar zijn eigen ontwikkeling, meldt de volleybalclub.

De complete selectie voor komend seizoen bestaat uit de spelverdelers Jay Blankenau en Sam Gortzak, op het middenveld Jacob Guymer, Sander Scheper, Oscar Scholing, Dennis van der Veen, de passer/lopers zijn Tjerk Dercksen, Steve Irvin, Auke van der Kamp, Chris Voth. Op de diagonaal positie staan Wytze Kooistra en Gino Naarden en Just Dronkers is de libero.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen