GHHC speelt gelijk na bijzonder inhaalslag

Anne van Erp scoort 3-3 in laatste seconden.

De hockeysters van GHHC hebben zondagmiddag gelijkgespeeld tegen Huizen met 3-3 na een bijzondere inhaalslag in de laatste vijf minuten van de wedstrijd. Het is het eerste punt dit seizoen, na vier nederlagen.

Bij rust was de stand op de Harener Holt nog 0 – 0. Echter na de pauze keek GHHC tegen een 0 – 2 achterstand aan door treffers van Amber Folmer en Iris Aalbers. Vijf minuten voor tijd leek de wedstrijd gespeeld nadat Gitte Michels de derde treffer scoorde vanuit een strafcorner.

Vier minuten voor tijd startte de inhaalslag van GHHC, waarbij Susan Keuning voor de 3-1 zorgde. Anna van Erp scoorde twee minuten voor tijd uit een strafcorner. In de laatste seconden van de wedstrijd wist Anna van Erp opnieuw te scoren vanuit een strafcorner en bepaalde de eindstand op 3-3.

GHHC staat na het gelijkspel op de 11e plaats met 1 punt uit 5 duels.