Groningen wint tweede wedstrijd dit seizoen

FC Groningen heeft in de eredivisie zondagmiddag de tweede overwinning van dit seizoen geboekt. FC Twente werd in de 51ste minuut verslagen na een kopbal van Idrissi.

FC Twente leed zijn vijfde nederlaag in zes competitieduels.

Het initiatief werd vanaf begin van de wedstrijd genomen door FC Groningen en Twente hield een afwachtende houding aan. Beide ploegen hadden een aantal kansen.

Na de rust maakte Idrissi na zes minuten spelen de 1-0. Twente zocht hierop, mede aan de hand van Oussama Assaidi, meer de aanval, maar Groningen hield vrij eenvoudig stand.

In de blessuretijd hield doelman Padt de 0 op het scorebord door een geplaatst schot van invaller Tighadouini tegen te houden.

FC Groningen staat door deze overwinning op de elfde plaats met acht punten uit zes wedstrijden in de eredivisie.