Trip Advocaten & Notarissen nieuwe sponsor GHHC Groningen

Foto: © Jacob Gunter

Trip Advocaten & Notarissen is de nieuwe sponsor van hockeyclub GHHC Groningen. Trip prijkt het komende seizoen op de shirts van Dames 1 van Groningen prijken.

Dames 1 komt uit in de hoofdklasse en staat garant voor mooi en attractief hockey. Eén van de speelsters en oud-International Willemijn Bos, is zelf advocaat bij Trip.

Waar hockeyclub Groningen wordt gezien als een van de betere en grotere hockeyclubs van Noord-Nederland, vormt Trip met tachtig juristen, verspreid over kantoren in Assen, Groningen en Leeuwarden, de grootste juridische adviespraktijk van Noord-Nederland met een uitstekende reputatie.

Trip is verheugd op deze wijze haar betrokkenheid bij topsport in het Noorden verder te onderstrepen.

Start hockeycompetitie

De hockeycompetitie begint komend weekend op zaterdag 10 september aanstaande. Groningen opent groots met een Super Sunday, waarbij zowel Heren 1 tegen Victoria, Rotterdam als Dames 1 tegen Oranje-Rood uit Eindhoven thuis spelen op De Harener Holt aan de Kerklaan in Haren.

Om 12.00 uur zal voorafgaand aan de wedstrijd van Dames 1 het sponsorcontract tussen de hockeyclub en Trip worden ondertekend.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden