Finale FC Groningen Buurt Battle

Foto: You Tube/Beeldcitaat {FC Groningen}

Donderdag 7 mei is op  Sportpark Corpus den Hoorn de finale van de FC Groningen Buurt Battle 2015.

De finale is de afsluiting van een acht weken durend project. De spelers en staf van de eerste selectie van FC Groningen zijn aanwezig zijn bij de finale, die om 14.00 uur begint en tot 17.00 uur duurt. Ze nemen de KNVB beker mee.

In de afgelopen acht weken werd in 15 wijken hard getraind en bijdrages aan de buurt geleverd. Hiervoor kregen de wijken punten. De deelnemers met de meeste punten spelen donderdagmiddag met hun wijkteam in de finales. Dat levert twee winnende teams op: in de leeftijdscategorie 10 t/m 12 jaar en 13 t/m 15 jaar.

De FC Groningen Buurt Battle is één van de vele maatschappelijke projecten van Stichting FC Groningen in de Maatschappij.

VIP-arrangement
Elke wijk levert één of twee teams, die zullen strijden tegen de andere wijken. Tijdens de finaledag worden de wijkteams gecoacht door de trainers en spelers van de eerste selectie van FC Groningen. Uiteindelijk zal er per leeftijdscategorie 10 t/m 12 jaar en 13 t/m 15 jaar één winnend team komen, dat een VIP-arrangement wint voor de competitiewedstrijd van aanstaande zondag: FC Groningen –  PEC Zwolle.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden