Groninger Kampioenschappen tafeltennis 2017

Foto: TTV Vinkhuizen

Komend weekend, op zaterdag 13 en zondag 14 mei worden de Groninger Kampioenschappen tafeltennis 2017 gehouden.

‘Groninger’ slaat op de provincie. Enkele honderden spelers, van Delfzijl tot Harkstede, van Winschoten tot Winsum, jeugd en senioren, treden tegen elkaar aan tijdens de kampioenschappen.

De Groninger Kampioenschappen tafeltennis, georganiseerd door GSTTV Idéfix, GTTC Groningen en TTV Vinkhuizen vindt plaats in het ACLO sportcentrum, in de Koos Duppenhal op het Zernike complex.

  • Zaterdag 13 mei om 09.00 uur trapt de jeugd het toernooi af met het dubbelspel. De enkels starten om 13.00 uur. Aan het begin van de avond wordt het stokje overgenomen door de veteranen.
  • Zondag 14 mei is het om 09.00 uur de beurt aan de senioren om te dubbelen. Daarnaast komen de senioren en recreanten om 13.00 uur in actie in de enkel.

Publiek is op beide dagen van harte welkom. De toegang is gratis. Dit is mogelijk dankzij de royale steun van alle sponsoren, waaronder hoofdsponsor Bastide advocaten en fiscalisten.

Deelname

Mensen die geen lid zijn bij een tafeltennisvereniging, maar het een leuk spel vinden, kunnen meedoen in de recreantenklasse. De kosten hiervoor zijn 5 euro.

Inschrijven kan tot en met 10 mei 2017. Voor meer informatie en het inschrijven: [email protected].

Locatie

ACLO sportcentrum, in de Koos Duppenhal
Blauwborgje 16
Groningen

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden