Finale FC Groningen Buurt Battle 2017

Winnaars Buurt Battle 2016.
Foto: You Tube/ Beeldcitaat {FC Groningen Officieel}

De finale van de FC Groningen Buurt Battle 2017 is woensdag 26 april op Sportpark Corpus den Hoorn. Het is de afsluiting van een acht weken durend project. De eerste selectie van FC Groningen is aanwezig bij de finale.

De FC Groningen Buurt Battle is één van de vele maatschappelijke projecten van Stichting FC Groningen in de Maatschappij. De editie van dit jaar vindt plaats in twaalf wijken.

De uitvoering van dit project lag de afgelopen acht weken in handen van de professionals in de verschillende wijken. De deelnemers hebben trainingen ondergaan en buurtbijdrages uitgevoerd. Hiermee hebben ze individueel punten verdiend. De deelnemers met de meeste punten nemen met hun wijkteam deel aan de finale op woensdag 26 april.

VIP-arrangement

Elke wijk levert één of twee teams, die op woensdag 26 april zullen strijden tegen de andere wijken. Tijdens de finaledag worden de wijkteams gecoacht door de spelers en de staf van de eerste selectie van FC Groningen.

Uiteindelijk zal er per leeftijdscategorie, van 10 tot en met 12 jaar en 13 tot en met 15 jaar, één winnaar uitkomen. Daarnaast zal de Rabobank Fair Play Cup worden uitgereikt.

Alle winnaars ontvangen een VIP-arrangement rond de competitiewedstrijd FC Groningen-PSV van zondag 7 mei 2017 in het Noordlease Stadion.

FC Groningen Buurt Battle

Door middel van de FC Groningen Buurt Battle zet FC Groningen zich samen met haar partners in voor het bevorderen van de sociale samenhang, ouderbetrokkenheid, gezondheid en het terugdringen van overlast. Daarnaast zijn waarden en normen en ook sportparticipatie belangrijke aspecten binnen het project.

De finale is van 14.00 uur tot 17.00 uur.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen