FC Groningen wint van Go Ahead Eagles

FC Groningen heeft zaterdagavond met 3-2 gewonnen van Go Ahead Eagles in Deventer. Mimoun Mahi besliste de wedstrijd ver in blessuretijd.

FC Groningen kwam driemaal op voorsprong, tweemaal door Mimoun Mahi en één keer door Jesper Drost. In de eerste helft kwam Groningen op voorsprong na een goede pass van Ruben Jenssen op Mahi. Eerder waren er al kansen voor Bryan Linssen, die de lat raakte en Mahi de paal.

In de tweede helft kwam Go Ahead op voorsprong in de 74e minuut door een treffer van Sam Hendriks. Vervolgens maakte Jesper Drost zijn eerste competitietreffer dit seizoen, 2-1. Darren Maatsen maakte de gelijkmaker in de laatste minuut, waarop Go Ahead alles of niets speelde.

Ver in de extra tijd zorgde Mahi voor de winst.

FC Groningen blijft tiende in de eredivisie met met 39 punten uit 32 wedstrijden.

Op zondag 7 mei speelt FC Groningen thuis tegen PSV in de voorlaatste speelronde.