FC Groningen: Dertien opstapplaatsen in Stad en Ommeland

Foto: Jan Buurma

De opstapplaatsen voor de Bekerfinale op zondag 3 mei zijn bekend.

FC Groningen supporters die naar de bekerfinale zondag 3 mei in Rotterdam gaan kunnen opstappen bij dertien opstapplaatsen in Stad en Ommeland.

Dit meldt FC Groningen.

Bij de aanschaf van de finalekaart kan de opstapplaats zelf gekozen worden, maar
vol = vol.

Opstapplaatsen
De Euroborg en de parkeerplaats P4 zijn de opstapplaats voor respectievelijk de Supportersvereniging, de Z-Side en Groninger Fanatics. De leden van de FC Groningen Junior Club vertrekken met de bus vanaf Station Europapark. Daarnaast kan in de stad worden opgestapt bij P+R Kardinge, P+R Hoogkerk, P+R Haren en de Hanzehogeschool Zernike, de parkeerplaatsen P3 en P4.

In Ommeland kunnen supporters kiezen uit zes verschillende locaties, te weten: Delfzijl, Winschoten, Assen, P+R Hoogeveen, Drachten en Veendam.

Instaptijden
De instaptijd van de bussen voor Z-Side en Groningen Fanatics is op zondag 3 mei om 10.00 uur. De instaptijd voor alle overige bussen richting Rotterdam is om 11.00 uur.

Autocombi
FC Groningen heeft naast het verplicht georganiseerde busvervoer eveneens 2.000 autocombikaarten toegewezen gekregen.

De verkoop van deze autocombikaarten start voor seizoenkaarthouders eveneens dinsdag 14 april om 09.00 uur, maar is uitsluitend online mogelijk.

FC Groningen heeft van de KNVB in totaal 17.820 kaarten toegewezen gekregen voor de bekerfinale tegen PEC Zwolle op zondag 3 mei in de Rotterdamse Kuip.

Voor meer informatie: fcgroningen.nl.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden