Nieuwe kledingleverancier Robey Sportswear voor FC Groningen

Foto: FC Groningen

Robey Sportswear is vanaf het seizoen 2015/2016 de nieuwe kledingleverancier van FC Groningen.  Naast het eerste elftal spelen ook Jong FC Groningen en alle jeugdteams vanaf het komende seizoen in de nieuwe Robey Sportswear-kledinglijn.

De complete outfit bestaat uit wedstrijdkleding en presentatiepakken. Het stijlvolle uit- en thuistenue is gebaseerd op ontworpen shirts, zoals die door de supporters van FC Groningen zijn gekozen in december door een verkiezing via de officiële Facebookpagina van de club.

Historie wordt teruggebracht met Robey als kledingleverancier naar de Euroborg. Robey was eerder tussen 1982 en 1985 ook al drie seizoenen de kledingsponsor van FC Groningen.
In het Stadion Oosterpark boekte FC Groningen, in de kleding van Robey, prachtige Europese successen tegen Atletico Madrid en Inter Milan.

Commercieel directeur Robbert Klaver van FC Groningen vertelt: “Wij zijn blij met Robey Sportswear als nieuwe kledingleverancier. Het kledingmerk heeft een historie in het Nederlands betaald voetbal én bij FC Groningen”.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden