Spelers FC Groningen onder-13 spelen zaterdag benefietwedstrijd

Foto: Communicatie FC Groningen

FC Groningen onder-13 speelt zaterdagochtend 2 juli om 10.30 uur een benefietwedstrijd tegen FC Emmen onder-13 op Sportpark Corpus den Hoorn. De opbrengst van de benefietwedstrijd is voor de behandeling van een vader van één van de spelers.

De zorgwekkende gezondheidssituatie van de vader van Fofin, speler van FC Groningen onder-13, werd onlangs bekend. Fofins vader blijkt dusdanig ziek te zijn, dat hij onmiddellijk medische zorg nodig heeft.

“Hij verblijft momenteel in Liberia en heeft geen toestemming om naar Nederland te komen. Hij kan in India wel de medische zorg krijgen die hij nodig heeft, maar er zijn niet genoeg financiële middelen om dit te doen”.

Fofins teamgenoten willen graag helpen om dit geld bij elkaar te krijgen en hebben het idee opgevat om een benefietwedstrijd te spelen. Ook FC Groningen-mascotte Groby is van de partij.

De aanvang is om 10.30 uur.

Wie niet in de gelegenheid is te komen en een donatie wil doen, kan een bedrag overmaken op rekeningnummer NL44RABO0105598992 t.n.v. FC Groningen en o.v.v. Benefiet vader Fofin.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen