FC Groningen speelt gelijk tegen Willem II in promotiekraker

FC Groningen heeft vrijdagavond met 1-1 gelijk gespeeld in de promotiekraker tegen Willem II.

In de eerste helft was voornamelijk FC Groningen op de helft van Willem II, maar ondanks verschillende kansen stond het 0-0 bij rust.

Tegen de verhoudingen in kwam Willem II op voorsprong vanuit een hoekschop. Jorg Schreuders wist enkele minuten later de stand gelijk te trekken. Dat bleef ook de eindstand,

Met nog twee speelronden te gaan in de Keuken Kampioen Divisie staat FC Groningen met 71 punten op de derde plaats. De achterstand op Willem II is vier punten. Roda JC, de andere rechtstreekse promotiekandidaat heeft 1 punt meer dan de FC en staat op 72 punten.

Volgende week speelt FC Groningen uit tegen Telstar. FC Groningen speelt de laatste wedstrijd tegen Roda JC in eigen huis.