FC Groningen boekt belangrijke winst

FC Groningen heeft vrijdagavond met 2-0 gewonnen van ADO Den Haag. Vrijwel de hele wedstrijd domineerde Groningen de wedstrijd.

Bij rust stond het 0-1 door een goal Romano Postema. Na twintig minuten spelen scoorde Postema de 1-0 na een mooie hakbal van Thom van Bergen en via Luciano Valente. ADO Den Haag wist geen grote kansen te creëren.

Ook in de tweede helft hield Groningen controle. Na een dik uur spelen scoorde Johan Hove na een steekbal van opnieuw Valente. De 0-2 was ook de eindstand.

FC groningen is de nummer 2 twee Roda JC tot op één punt genaderd en heeft het gat met ADO Den Haag vergroot

FC Groningen heeft nu 60 punten na 31 competitieduels in de Keuken Kampioen Divisie. Aanstaande maandag, op tweede paasdag speelt de FC de inhaalwedstrijd tegen FC Emmen. Om 14.30 uur wordt er afgetrapt aan de Oude Meerdijk