FC Groningen gaat winterstop in met 10 ongeslagen duels

FC Groningen gaat de winterstop in met tien ongeslagen duels. Vrijdagavond werd de thuiswedstrijd tegen Jong FC Utrecht gewonnen met 2-1.

Bij rust keek de FC nog tegen een achterstand aan van 0-1, maar na rust werd de score omgezet naar winst.

In de eerste helft had Groningen moeite met kansen creƫren. Jong FC Utrecht op voorsprong na ruim een half uur spelen vanuit een counter. Jesse van de Haar scoorde de 0-1.

In de tweede helft werd Peersman van de FC onderuitgehaald. Vanuit de vrije trap schoot Duarte geweldig binnen, 1-1. Vervolgens ging Groningen door met druk zetten. Twintig minuten voor tijd schoot Postema raak na een aangegeven bal van Van Bergen.

FC Groningen gaf de voorsprong niet meer weg en gaat met tien ongeslagen duels de winterstop in. FC Groningen heeft 32 punten uit 20 wedstrijden.