FC Groningen speelt gelijk tegen MVV

FC Groningen heeft vrijdagavond de uitwedstrijd tegen MVV met 1-1 gelijkgespeeld.

In de basis stond Leandroo Bacuno door de afwezigheid van de zieke Marco Rente. In de eerste minuten kreeg Luciano Valente een kans om de score te openen, maar de keeper wist de bal tegen te houden.

Vlak voor rust wist Romano Postema te scoren en dat was ook de ruststand.

Na tien minuten spelen in de tweede helft scoorde MVV de gelijkmaker. Ondanks verschillende kansen wist Groningen niet meer te soren.

FC Groningen bleef voor de zevende keer op rij ongeslagen en heeft na 19 speelronden 29 punten in de Keuken Kampioen Divisie.

Dinsdagavond speelt FC Groningen het KNVB bekerduel tegen Willem II in Tilburg. Vervolgens speelt FC Groningen vrijdagavond de thuiswedstrijd tegen Jong FC Utrecht voor de winterstop aan.