FC Groningen speelt gelijk tegen FC Dordrecht

FC Groningen heeft zondagmiddag in de thuiswedstrijd tegen FC Dordrecht met 1-1 gelijkgespeeld.

Al vroeg in de wedstrijd keek Groningen tegen 1-0 achterstand aan. Beide teams gingen fanatiek van start. Een gevaarlijke schot van buiten het strafschopgebied wist FC-keeper Jurjus nog te stoppen, maar in de rebound wist Rene Kriwak te scoren. Een minuut later kopte Postema bij de eerste paal de gelijkmaker binnen na een hoekschop.

Vervolgens kregen beide ploegen kansen om op voorsprong te komen, maar de ruststand bleef 1-1.

Vol energie begon FC Groningen aan de tweede helft. Na een uur spelen schoot Hove op de lat. Twintig minuten voor tijd wist Marvin Peersman te scoren na een genomen hoekschop door Wouter Prins. Groninge stond op voorsprong. Ruim tien minuten voor tijd maakte Jari Schuurman de gelijkmaker. Hierna werd niet meer gescoord en bleef de 2-2 ook de eindstand.

Zondag 12 november speelt FC Groningen de uitwedstrijd tegen koploper Roda JC.