Opnieuw verlies voor FC Groningen afgelopen weekend

FC Groningen heeft zondagmiddag met 2-1 de uitwedstrijd tegen SC Cambuur verloren.

Cambuur kwam vroeg in de wedstrijd op 1-0 voorsprong. Na tien minuten spelen wist Marco Tol te scoren. In de eerste helft wisten beide ploegen kansen te benutten en stond het 1-0 bij rust.

Na rust waren drie wijzigingen aangebracht. Luciano Valente, Laros Duarte en Kevin van Veen vervingen Määttä, Lien en Pelupessy

Luciano Valente maakte tien minuten na rust de gelijkmaker. De wedstrijd bleef daarna gelijk opgaan. Vlak voor het einde werd opnieuw een dood spelmoment FC Groningen fataal. Na een hoekschop tikte Remco Balk de 2-1 binnen voor Cambuur.

Invaller Kevin van Veen schoot vervolgens een bal van dichtbij hard over. De wedstrijd eindigde opnieuw in een verlies voor Groningen.

FC Groningen heeft 14 punten uit 12 wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie 14 punten.

Komende woensdag speelt FC Groningen in het KNVB Bekertoernooi thuis tegen Rijnsburgse Boys.