FC Groningen speelt doelpuntloos gelijk tegen FC Emmen

FC Groningen heeft maandagavond in de Euroborg met 0-0 gelijkgespeeld tegen FC Emmen.

In de basis debuteerde keeper Hidde Jurjus en ook Kristian Lien Wouter Prins stonden voor het eerst in de basisopstelling.

In de eerste helft zocht FC Groningen de aanval en waren er verschillende mogelijkheden op de openingstreffer. Ondanks de inzet werd er niet gescoord. Vlak voor rust kreeg FC Emmen een grote kans maar dit schot werd gestopt door Jurjus.

Ook in de tweede helft speelde Groningen met energie maar wist geen gevaarlijke kansen te creƫren en dit gold ook voor Emmen. Een kwartier voor tijd raakt Marco Rente geblesseerd na hard in aanraking te komen met een tegenstander.

In de extra tijd krijgt FC Groningen een laatste kans om de wedstrijd met winst te beƫindigen, maar Van Bergen schiet de bal net naast en eindigt de wedstrijd in een doelpuntloos gelijkspel.

FC Groningen heeft 14 punten uit elf wedstrijden.

Aanstaande zondag speelt FC Groningen de uitwedstrijd tegen SC Cambuur.