FC Groningen organiseert Open Dag

Archieffoto Open Dag FC Groningen.
Archieffoto Open Dag FC Groningen.
Foto: De Redactie

FC Groningen organiseert haar jaarlijkse Open Dag op zondag 23 juli. Tijdens de open dag in het eerste weekend van de zomervakantie zijn supporters langskomen in de Euroborg, meldt FC Groningen.

De Open Dag heeft de afgelopen jaren om verschillende redenen, waaronder corona, niet kunnen doorgaan

Tijdens de open dag wordt de vernieuwde selectie gepresenteerd en zijn spelers en stafleden verspreid in en om het stadion voor het uitdelen van handtekeningen of om samen op de foto te gaan.

De spelerspresentatie is van 14.00 uur tot 14.30 uur op het hoofdveld van Euroborg. De spelers en stafleden zullen één voor één vanuit de spelerstunnel het veld worden opgeroepen. Daarna zal de selectie zich van 15.00 uur tot 16.30 uur verspreiden over het terrein.

Daarnaast hebben belangstellenden de mogelijkheid om een keer een kijkje te nemen in bijvoorbeeld het gastenvak, een skybox of het perscentrum in Euroborg. Uiteraard is het mogelijk om de nieuwste merchandise van de club te kopen.

Rondom het stadion richt FC Groningen een supportersplein in waar FC-supporters eten en drinken kunnen kopen. Daarnaast zullen verschillende partners van de club zoals OG Clean Fuels, Mobacc en Century zich presenteren. Samen met bouwpartner Hornbach kunnen doeltjes worden gemaakt. Speciaal voor jonge supporters worden er buiten verschillende voetbalactiviteiten georganiseerd. Deelname aan de activiteiten is gratis.

Momenteel hebben ruim 11.000 FC-supporters een seizoenkaart voor het seizoen 2023/2024.

De Open Dag is op zondag 23 juli van 13.00 uur tot 17.00 uur. De toegang is gratis.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen