Ruim 6.400 seizoenskaarten FC Groningen verkocht

Foto: De Redactie

FC Groningen heeft tot op heden 6.435 seizoenkaarten verkocht voor het komende seizoen 2023/2024. Dit getal is inclusief de 470 vijfjaarkaarten, meldt FC Groningen.

De plekken op de Koeman Tribune en de Piet Fransen Tribune die momenteel niet worden bezet, zijn eveneens in de verkoop. Op de Tonny van Leeuwen Tribune is het momenteel alleen mogelijk om een seizoenkaart te verlengen. FC Groningen vond het ongepast om de prijzen van de seizoenkaarten te verhogen ten opzichte van afgelopen seizoen.

Een seizoenkaart bij FC Groningen is vanaf 185 euro te koop. Verlengen van de seizoenkaart kan tot en met zondag 2 juli.

Ruildagen

Een dag na de deadline van de verlengingsperiode organiseert FC Groningen meerdere ruildagen. Voor de supporters op de Tonny van Leeuwen Tribune zijn de ruildagen op maandag 3 en dinsdag 4 juli van 9.00 uur tot 17.00 uur. Voor supporters op de Piet Fransen Tribune en Koeman Tribune is dat woensdag 5 juli van 9.00 uur tot 17.00 uur.

Alle niet-verlengde of -verkochte plekken zijn dan beschikbaar.

Supporters met een seizoenkaart, die willen ruilen, kunnen hun huidige seizoenkaart tot en met zondag 2 juli verlengen en vervolgens de ruilmogelijkheid gebruiken. In de week van maandag 3 juli 00.00 uur tot vrijdag 7 juli 10.00 uur vindt er geen seizoenkaartverkoop plaats.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen