FC Groningen start seizoenkaartverkoop op 1 juni

Foto: De Redactie

FC Groningen start de kaartverkoop voor het komende seizoen 2023/2024, waarin Groningen zal spelen in de Keuken Kampioen Divisie (KKD), vanaf donderdag 1 juni. Dit gebeurt “na overleg met en op advies van afvaardigingen van supportersgeledingen”, aldus FC Groningen.

De voetbalclub dient in de ogen van de supportersafvaardiging eerst in een rustiger vaarwater te komen.

Vanaf donderdag 1 juni kunnen supporters hun seizoenkaart verlengen in de online ticketshop. De huidige plaats wordt tot en met zondag 2 juli gereserveerd. Vanaf vrijdag 7 juli start de verkoop van alle dan nog resterende vrije plekken in Euroborg.

In de KKD speelt FC Groningen twee extra thuiswedstrijden. Ondanks dat de kosten gestegen zijn de club rekening moet houden met de inflatie, waardoor de kosten voor de club enorm zijn gestegen heeft FC Groningen besloten de prijs voor een seizoenkaart te verlagen ten opzichte van dit seizoen. “We vinden het niet gepast de extra kosten voor de club aan onze seizoenkaarthouders door te belasten”, aldus FC Groningen.

FC Groningen speelt dit seizoen nog drie wedstrijden in de Eredivisie, waarvan twee thuiswedstrijden tegen Ajax en Sparta en één uitwedstrijd tegen Vitesse.

Nu degradatie naar de KKD een feit is wil FC Groningen ook graag het geluid van de supporters horen. Daarom wordt een bijeenkomst georganiseerd op woensdag 31 mei om 19.00 uur in de Euroborg. Supporters hebben de mogelijkheid om alle vragen te stellen aan de directie van de club. Belangstellenden kunnen zich via de site van FC Groningen aanmelden en het evenement is live te volgen via YouTube.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen