FC Groningen herdenkt overledenen begin 2023: In Memoriam

Foto: Jan Buurma

FC Groningen zet traditioneel een thuiswedstrijd in het teken van In Memoriam. Het herdenken van de overledenen vindt normaliter in de laatste thuiswedstrijd van het kalenderjaar plaats, maar door het vroeg eindigen van de eerste seizoenshelft is gekozen voor de eerste Eredivisiewedstrijd in 2023, meldt FC Groningen.

“Voor veel van onze supporters is FC Groningen zoveel meer dan een voetbalclub. Het groen-wit zit in hun hart en is ze enorm dierbaar. Elk jaar worden de supporters geëerd en herdacht, die ons dat jaar zijn ontvallen”, aldus FC Groningen. Op zaterdag 14 januari 2023 staat FC Groningen bij de thuiswedstrijd tegen Feyenoord stil bij de supporters die de club en supporters zijn ontvallen in 2022.

De aftrap is om 16.30 uur. Na de opkomst van de spelers volgt één minuut applaus voor de overleden supporters, terwijl namen en foto’s worden getoond op de videoschermen. De In Memoriam is een initiatief van officiële supportersgeledingen van de club in samenwerking met FC Groningen.

Aanvraag

Uitsluitend in overleg met de familie van de overledene zal de aanvraag worden uitgevoerd. Voor het doen van een aanvraag kan gebruik worden gemaakt van het formulier op de website van FC Groningen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen