FC Groningen naar tweede ronde bekertoernooi na winst bij FC Dordrecht

FC Groningen heeft woensdagavond met 3-0 gewonnen van FC Dordrecht en bereikte daardoor de tweede ronde van het bekertoernooi.

Voor Groningen maakte Neraysho Kasanwirjo twee goals en Ricardo Pepi maakte het derde doelpunt.

Vlak voor rust maakte Kasanwirjo de 1-0. Het was een verdiende voorsprong. In de tweede helft kreeg Groningen meerdere kansen. het was opniuew Kasanwirjo die de tweede goal voor Groningen binnenkopte. In de blessuretijd was het Pepi die de derde goal van de avond maakte. De wedstrijd eindigde in 3-0.

Na loting wordt bekend wie de volgende tegenstander wordt van FC Groningen in de tweede ronde van het bekertoernooi.

Na vier verloren wedstrijden in de Eredivisie won FC Groningen deze wedstrijd. Groningen voetbalde in het speciale tenue om aandacht te vragen voor de aardbevingsproblematiek in de provincie.

Aanstaande zondag speelt FC Groningen de thuiswedstrijd tegen PSV.