Donar wint ook tweede wedstrijd

Donar heeft donderdagavond ook de tweede wedstrijd van Landstede in Martinplaza gewonnen met 82-71. De voorsprong is 2-0 in de best-of-seven serie van de play-offs.

De wedstrijd was tot aan het derde kwart vergelijkbaar met de eerste wedstrijd in Zwolle, meldt Donar. Donar ging de rust in met een ruime voorsprong. Drazen Bubnic schoot van afstand meerdere keren raak en maakte een aantal fraaie driepunters.

Jessy Voorn, ex-Donar speler legde zich echter nog niet neer bij de stand en zorgde in het derde kwart nog voor spanning waardoor Zwolle nog aardig dichtbij kwam.

Donar won uiteindelijk verdiend met de kwartstanden: 17-12, 42-24, 56-52 en eindstand 82-71.

Topscorers deze wedstrijd waren: Lance Jeter met 23 punten en Chase Fieler met 18 punten.

Zondag 22 mei speelt Donar de derde wedstrijd in Zwolle om 14.00 uur. Vervolgens wordt de vierde wedstrijd dinsdag 25 mei thuis gespeeld in Groningen.