Groningen met 5-1 onderuit in Almelo

FC Groningen heeft zondag de returnwedstrijd van de play-offs met 5-1 verloren van Heracles Almelo.

Het seizoen is voorbij voor FC Groningen.

Er volgde een verlenging nadat het 2-1 werd in de extra tijd. Rusnák scoorde de 1e goal in de 63e minuut. Zomer kopte de gelijkmaker binnen in de 83e minuut. In de extra tijd volgend op de reguliere speeltijd maakte Heracles de 2-1.

In de verlenging die volgde, scoorde Heracles nog driemaal door Wout Weghorst, Brahim Darri en Joey Pelupessy en was de wedstrijd gespeeld.

Trainer Erwin van de Looi was naar de tribune verwezen na aanmerkingen op de leiding en Larsen kreeg in de laatste minuten rood na een elleboogstoot.

Voor FC Groningen eindigt het seizoen komende woensdag met een oefenwedstrijd tegen THOS Beerta, meldt FC Groningen. De aanvang is om 19.00 uur.

De eerste training voor het nieuwe seizoen 2016/2017 is zondag 26 juni om 15.00 uur in Haren.