FC Groningen behaalt punt tegen Feyenoord

FC Groningen behaalde zaterdag in de Kuip een punt tegen Feyenoord. In de eerste helft kwam Groningen op voorsprong door Michael de Leeuw en na rust maakte Cyriel Dessers de gelijkmaker.

FC Groningen beet vanaf de eerste minuut van zich af tegen Feyenoord. In de eerste twintig minuten was Groningen de betere partij en dat resulteerde in de 23e minuut in een voorsprong. Na een goede voorzet van Björn Meijer, wist Michael de Leeuw de 0-1 voorsprong te scoren.

Na de 1-0 probeerde Feyenoord meer druk te zetten maar Groningen wist goed stand te houden. Vlak voor rust was er nog een kans voor Guus Til maar deze bal werd tegen gehouden.

Na rust zette Feyenoord de Groningers onder druk, maar verdedigend was Groningen sterk. Twintig minuten voor tijd wist invaller Dessers de bal binnen te koppen. Tot aan de laatste minuut bleef Groningen strijden maar de stand bleef gelijk met 1-1.

FC Groningen speelt aanstaande zaterdag 12 maart de thuiswedstrijd tegen NEC. De wedstrijd begint om 18.45 uur.