FC Groningen verliest van Heracles Almelo

FC Groningen verloor zaterdagmiddag in Almelo met 1-0 verloren van Heracles Almelo.

In de 24ste minuut maakte Delano Burgzorg voor rust in de 24e minuut de 1-0. Het was de enige treffer van deze wedstrijd.

Aan het begin van de wedstrijd ging het gelijk op en waren er kansen voor beide clubs, echter Burgzorg wist de treffer te maken na een fout in de defensie van Groningen.

Ook in de tweede helft probeerde Groningen de gelijkmaker te maken, maar tot grote kansen kwam het niet. Dankzij keeper Padt bleeft het bij 0-1.

Strand Larsen kreeg vijf minuten voor tijd nog een grote kans, maar deze bal ging over de goal. FC Groningen verloor voor de tweede keer dit seizoen van Heracles. OP 23 december vorig jaar werd het ook 0-1 voor Heracles.

FC Groningen blijft ondanks het verlies op de zesde plaats in de eredivisie met 34 punten uit twintig wedstrijden.