FC Groningen speelt gelijk tegen FC Twente

FC Groningen heeft zondagmiddag gelijkgespeeld tegen FC Twente. Het werd in de eerste thuiswedstrijd dit jaar 2-2.

Bij rust keek FC Groningen tegen een 2-0 achterstand aan. In de eerste helft waren er wel mogelijkheden, maar scoorde niet. Er waren kansen voor Bart van Hintum, Jørgen Strand Larsen en Ko Itakura kopte net over.

Dario Damic van Twente scoorde de 1-0. Tien minuten later was het opnieuw raak voor Twente na een schot van Thijs van Leeuwen.

Na rust kwamen Daniël van Kaam, Ramon Pascal Lundqvist en Sam Schreck binnen de lijnen. Ramon Pascal Lundqvist gaf een mooie voorzet, waarop Ahmed El Messaoudi vlak na rust de aansluitende treffer, 1-2 kon maken. In de 66ste minuut maakte Strand Larsen de gelijkmaker na een voorzet van Gudmundsson.

Ondanks het druk zetten in de tweede helft van Groningen eindigde de wedstrijd in een 2-2 gelijkspel.