FC Groningen speelt gelijk tegen FC Utrecht

FC Groningen speelde zaterdagavond de uitwedstrijd tegen FC Utrecht met 2-2 gelijk.

Voor rust kopte Patrick Joosten de 1-0 binnen na een voorzet van Jørgen Strand Larsen. Vijf minuten later was het Strand Larsen zelf die de 2-0 binnenschoot, na een steekbal van Ahmed El Messaoudi.

Vlak voor rust maakte Ramselaar de aansluitingstreffer, nadat de defensie van Groningen de bal niet goed wegkreeg.

In de tweede helft leek het lange tijd erop dat FC met de punten naar Groningen ging. Doelman Padt wist nog een kopbal van voormalig FC-speler Mahi tegen te houden, maar in blessuretijd werd de stand gelijkgetrokken door Gyrano Kerk.

De VAR keek nog naar een eventuele handsbal maar het doelpunt telde uiteindelijk.

FC Groningen staat voorlopig zevende met 27 punten uit wedstrijden.