Arjen Robben niet meer in actie dit kalenderjaar

Foto: De Redactie

Arjen Robben komt dit kalenderjaar niet meer in actie voor FC Groningen. Dat meldt de voetbalclub op de website.

De 36-jarige voetballer uit Bedum kampt met kuitproblemen. Arjen Robben heeft problemen met zijn kuit. De aanvoerder van de FC blijft werken aan zijn herstel, maar kampte een paar keer met een terugslag. “Het loopt nog niet zoals ik zou willen,” aldus Robben.

“We hebben de afgelopen maanden hard gewerkt, maar helaas zonder het gewenste resultaat. Ik zal de komende tijd gebruiken om te herstellen en wil heel graag in het nieuwe jaar met het team op het veld staan en wedstrijden gaan spelen. Of dit gaat lukken, kan ik nu nog niet zeggen. Dat zal de komende periode uitwijzen”.

Robben kwam tegen PSV een half uur en tegen FC Utrecht een kwartier in actie dit seizoen.

Robben signeerde voor de ‘Black Friday’-actie van de club 1.500 shirts. “Ja, het verraste me nogal dat hiervoor zoveel belangstelling was. Ik wil iedereen die een persoonlijk gesigneerd shirt heeft aangeschaft bedanken. Ik zie het als een enorme blijk van waardering en ook wel als een steunbetuiging. Door deze actie heb ik inmiddels echter wel meer handtekeningen, dan wedstrijdminuten achter mijn naam staan…”, besluit Robben met de nodige zelfspot.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden