Office Centre verlengt hoofdsponsorschap bij FC Groningen voor onbepaalde tijd

Foto: FC Groningen

Office Centre heeft het hoofdsponsorschap bij FC Groningen verlengd voor onbepaalde tijd. ‘Een unieke zakelijke overeenkomst met de specialist in kantoorartikelen en -oplossingen’, meldt FC Groningen.

De verbintenis gaat medio 2021 in, na afloop van de huidige overeenkomst. Office Centre is sinds het seizoen 2019/2020 als hoofdsponsor verbonden aan FC Groningen.

“De nieuwe verbintenis is uniek omdat uitgerekend in deze onzekere tijden het hoofdsponsorschap voor clubs heel belangrijk is”, aldus FC Groningen. “De hoofdsponsor toont hiermee haar ambitie naar groei en het laat tevens de waarde van een partnership met FC Groningen zien. De nieuwe overeenkomst geeft het partnership de tijd en het vertrouwen om groter te worden. Office Centre wil groeien en FC Groningen heeft die ambitie ook, daarin hebben beide partijen elkaar gevonden”.

‘Mooiste cadeau’

Algemeen directeur Wouter Gudde van FC Groningen spreekt van een bijzondere overeenkomst. “We zijn er enorm trots op dat we samen met Office Centre dit bijzondere partnership voor onbepaalde tijd zijn aangegaan. De hoofdsponsor is de meest prominente partner van de club en dan juist nu het contract verlengen is het mooiste cadeau wat de FC in deze tijd kan krijgen. Het zegt veel over het vertrouwen dat Office Centre heeft in FC Groningen voor de aankomende jaren. We hebben allebei het idee dat we nog flink kunnen groeien. Daar gaan we elkaar mee helpen. Als je juist in deze tijd zo vierkant achter een club gaat staan, tekent dit de betrokkenheid, maar ook de enorme waarde van het partnership.”

Frans Davelaar, CCO van Office Centre, zegt over de contractverlenging: “We zijn voor het tweede seizoen als hoofdsponsor aan de club verbonden en we zijn uitermate goed te spreken over de samenwerking. Het zijn moeilijke en onzekere tijden, zeker ook voor FC Groningen, maar de club heeft een goede visie en een mooi plan richting de toekomst. Wij geloven daarin en in iets meer dan een jaar tijd hebben wij nationaal – maar ook internationaal – al een enorme naamsbekendheid weten te realiseren, niet in de laatste plaats vanuit ons partnership met FC Groningen.”

Hybride werken

Eén van de eerste zichtbare projecten van Office Centre en FC Groningen is het hybride werken. In het Hitachi Capital Mobility Stadion komen werkplekken voor alle businessclubleden van FC Groningen, klanten van Office Centre en de rest van werkend Noord-Nederland. Office Centre is specialist in het inrichten van flexibele werkplekken.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden