Maak kennis maandag met Ultimate Frisbee bij Gronical Dizziness

Foto: © Martine Bootsma

Iedereen tussen de 8 en 17 jaar kan maandagavond kennismaken met Ultimate Frisbee bij Gronical Dizziness op Sportpark het Noorden. Ook volwassenen zijn welkom om kennis te maken met Ultimate Frisbee.

De Ultimate frisbee-vereniging Gronical Dizziness bestaat dit jaar 35 jaar en organiseert daarom verschillende activiteiten, zoals de open training vandaag.

Ultimate frisbee

Ultimate frisbee is een fanatieke teamsport, waarbij twee teams tegen elkaar spelen. Doel van het spel is om iemand van jouw team de frisbee te laten vangen in het vak aan de overkant van het veld, dan scoor je een punt. Je mag niet lopen met de frisbee, dus je moet veel met elkaar overspelen. De tegenstander mag proberen de frisbee te onderscheppen als deze in de lucht is.

Open traingen

De open training voor 8 tot 13-jarigen is van 17.30 uur tot 18.30 uur en voor 14 tot 17-jarigen van 17.30 uur tot 19.00 uur op Sportpark het Noorden.

Kijk voor meer informatie over de club en de open training: www.gronicaldizziness.nl (ook als je als volwassene een keer mee wilt trainen).

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden