“Arjen Robben maakt comeback bij FC Groningen”

Foto: Archief De Redactie

Arjen Robben keert terug als speler bij FC Groningen. Dat heeft FC Groningen zaterdagmiddag bekendgemaakt.

De 36-jarige Robben wil zijn comeback maken op de voetbalvelden en is al wekenlang in training om bij de start van het seizoen 2020/2021 onderdeel te kunnen zijn van de eerste selectie van FC Groningen.

“De laatste weken heb ik veelvuldig overleg gehad met mensen binnen de club en misschien nog wel het meest geluisterd naar de actie van de supporters: ‘Arjen, volg je hart!’… Een terugkeer als speler van FC Groningen”, meldt Robben op de website van FC Groningen. “Het begon te kriebelen en nu is het mijn missie. Ik werk aan een comeback als voetballer. Bij de FC. Of dit lukt, weet ik nu nog niet. Wat ik wel weet, is dat het aan mijn inzet en motivatie niet zal liggen. Het is nu mijn droom om weer in het shirt van FC Groningen te spelen.”

De Trots van het Noorden is opgetogen en verguld dat Robben nog één keer wil proberen om ‘uit clubliefde’ een rentree te maken in het profvoetbal.

Robben, geboren op 23 januari 1984 in Bedum, voetbalde op jonge leeftijd voor VV Bedum. Op 12-jarige leeftijd maakte Robben de overstap naar de jeugdopleiding bij FC Groningen. Vervolgens maakte Robben op zijn zestiende zijn debuut in het eerste elftal van FC Groningen.

In 2000/2001 ging Robben naar PSV, speelde vervolgens bij Chelsea, Real Madrid, Bayern München en maakt nu zijn comeback bij FC Groningen.

https://twitter.com/fcgroningen/status/1276893048690130944

FC Groningen organiseert zondag een persconferentie waarbij Arjen Robben een toelichting zal geven en ook ook technisch directeur Mark-Jan Fledderus aanwezig zal zijn. De persconferentie is live te volgen op de officiële communicatiekanalen van FC Groningen.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen