Politie zoekt getuigen van verkeersruzie

Foto: De Redactie

De politie zoekt getuigen van een verkeersruzie op vrijdag 17 april tussen een bestuurder van een kleine grijze auto en een bestuurder van een rode auto. Tussen beide bestuurders vonden twee incidenten plaats tussen Glimmen, Noordlaren en Midlaren rond 18.20 uur en 18.30 uur, meldt de politie.

Het eerste incident was op de Zuidlaarderweg tussen Glimmen en Noordlaren en het tweede incident vond plaats op de Groningerstraat in de buurt van Midlaren. In beide gevallen kwamen de auto’s op de weg tot stilstand, waarbij de grijze auto vooraan stond. De bestuurders kwamen in beide gevallen uit hun auto waarna er een confrontatie plaatsvond tussen beiden.

Getuigen gezocht

De gegevens van beide auto’s en hun inzittenden zijn bekend, maar de politie zoekt getuigen die kunnen vertellen wat er tussen beide bestuurders gebeurde. Tijdens beide voorvallen passeerden enkele auto’s en stonden mensen te kijken.

De politie vraagt getuigen te bellen met 0900-8844, of via Stichting Meld Misdaad Anoniem via 08000-7000. Ook een persoonlijk bericht via Facebook is mogelijk onder vermelding van zaaknummer BVH 2020098541 ILBT5.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden