Camerabeelden van inbrekers in Groningen en Leek

Foto: CC BY-SA 3.0/Wikipedia Commons/Dickelbers

De politie zoekt de daders van een inbraak vrijdag 24 januari in een woning aan de Jaspisstraat in Groningen en een poging tot inbraak op zaterdag 25 januari aan de Goldbergsingel in Leek.

Het politieonderzoek wees uit dat dezelfde inbrekers betrokken waren bij beide incidenten. De inbraken vonden plaats tussen 17.00 uur en 19.00 uur terwijl de bewoners niet thuis waren.

Bij de woning in de Jaspisstraat klommen de inbrekers over de tuindeur en braken aan de achterzijde een raam open. De dieven maakten onder andere sieraden, cosmetica, schoenen en kleding buit.

Bij de woning in de Goldbergsingel probeerden de inbrekers aan de achterzijde via het platte dak binnen te komen. Toen dit niet lukte klommen ze naar beneden en probeerden ramen open te breken.

De aanwezige bewakingscamera maakte opnames van de verdachten en gaf een alarm signaal door aan de bewoners. Deze konden met behulp van hun mobiele telefoon ‘live’ meekijken. De politie was zeer snel ter plaatse maar de inbrekers werden niet meer aangetroffen.

De politie wil graag weten wie dit zijn of waar zij verblijven. De politie is te bereiken via 0900-8844 of anoniem via stichting Meld Misdaad Anoniem, bereikbaar via 0800 – 7000.

Kijk hier voor meer informatie.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden