Foto verdachte gepubliceerd van zware mishandeling

Foto: De Redactie

De politie heeft dinsdagmiddag een foto gepubliceerd van een man die ervan verdacht wordt een 47-jarige inwoner van Groningen zondag 30 juni te hebben mishandeld.

Het slachtoffer werd rond 7.30 uur op zondag 30 juni door een onbekende man geslagen bij de Steentilbrug en raakte hierdoor zwaar gewond. Ook zoekt de politie nog een belangrijke getuige van het voorval.

Het slachtoffer liep samen met de verdachte op de Steentilstraat in de richting van de Steentilbrug. In de omgeving van de brug werd het slachtoffer door de verdachte geslagen. De 47-jarige viel op de grond en raakte met zijn hoofd een scherpe betonnen rand. Hierdoor raakte hij ernstig gewond. Het slachtoffer werd in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis. Het letsel was zeer ernstig. Hij is op dit moment buiten levensgevaar maar moet wel een langdurig revalidatie traject volgen.

Tijdens het ingestelde onderzoek naar de dader is aan de hand van getuigenverklaringen en door camerabeelden bekend geworden wie de verdachte van de mishandeling is, meldt de politie.

De politie vraagt mensen die de verdachte of de getuige herkennen contact op te nemen met 0900 – 8844 of via de stichting Meld Misdaad anoniem 0800 – 7000.

Reacties

0