Vier jongeren aangehouden voor straatroven Haren

Foto: De Redactie

Vier jongeren zijn dinsdagochtend aangehouden, die verdacht worden van betrokkenheid bij de straatroven in Haren en Paterswolde.

Het gaat om twee 16-jarige jongens en een 18-jarige jongen uit Haren en een 15-jarige jongen uit Glimmen, meldt de politie. ‘Het onderzoek is met deze aanhoudingen niet afgerond’. Het onderzoek gaat verder en de politie sluit meerdere aanhoudingen niet uit.

Straatroven

Twee fietsers werden zaterdagochtend 30 maart beroofd en mishandeld op de Rijksstraatweg in Haren, ter hoogte van de kerk. Een paar weken later, op zondagavond 21 april, werd een jongen op de Nieuwe Akkers in Paterswolde ernstig mishandeld en beroofd.

Vervolgens werden twee dagen later, op dinsdag 23 april en zaterdag 27 april twee mannen slachtoffer van een straatroof op de Westerveen in Haren. Alle slachtoffers raakten gewond bij de berovingen.

Opsporing Verzocht

In het televisieprogramma Opsporing Verzocht werd dinsdag 28 mei aandacht besteed aan de straatroven, waarbij onder andere verschillende bewakingsbeelden werden getoond. In totaal kreeg de politie dertig tips binnen.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden