Meisje (15) slachtoffer zedendelict Bevrijdingsfestival

Foto: De Redactie

Op het Bevrijdingsfestival afgelopen zondag is een 15-jarig meisje uit de provincie Groningen tussen 22.20 uur en 22.40 uur slachtoffer geworden van een zedendelict.

De politie roept dinsdagmiddag getuigen op om zich te melden.

Het meisje voelde zich niet lekker en zat aan de rand van het festivalterrein. Zij werd aangesproken door een voor haar onbekende jongen. Omdat ze zich niet goed voelde, ontfermde de jongen zich over haar. Samen verlieten ze de drafbaan en liepen aan de zijde van de Concourslaan ter hoogte van de kantine van SC Stadspark.

Terwijl ze gezamenlijk op het pad liepen, kwamen hen een man en een vrouw tegemoet. De vrouw vroeg of alles in orde was waarop de jongen antwoordde dat alles oké was. Het meisje reageerde niet. De man en vrouw liepen verder en sloegen linksaf een ander pad op.

Het meisje omschrijft de jongen als volgt: Hij is licht getint, sprak met een buitenlandse tongval en is ongeveer 1.70 meter lang. Hij had volgens haar opvallend donkere wenkbrauwen en hij droeg donkere kleding.

Getuigen

De politie is specifiek op zoek naar de man en de vrouw die de jongen en het meisje tegemoet liepen. Volgens het slachtoffer was de man niet zo lang en had hij een smal postuur. De vrouw zou een stuk langer zijn dan de man en droeg een bril. De politie vraagt ook andere getuigen met informatie te bellen 0900-8844 of anoniem met 0800-7000.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden