Getuigenoproep: Zware mishandeling op het Damsterdiep

Foto: CC BY- SA 3.0/Wikipedia Commons/ Wutsje

Twee inwoners uit Groningen werden zondagochtend 13 september omstreeks 04.30 op het Damsterdiep aangevallen door een groepje mannen.

Het 29-jarige slachtoffer liep zwaar letsel op aan onder andere zijn gezicht. Ook zijn 32-jarige vriend raakte gewond en moest zich onder doktersbehandeling stellen, meldt de politie.

Beide mannen kwamen met de fiets vanuit het centrum van de stad en reden over het Damsterdiep. De twee kregen een woordenwisseling met een groepje mannen ter hoogte van de dokterswacht. De twee fietsen verder.

Ter hoogte van de containerwoningen in diezelfde straat werden ze ingehaald door twee scooters met daarop vier onbekende mannen. De vier vielen beide mannen aan. Ze werden geslagen en geschopt.

Doordat het 29-jarige onder andere zwaar letsel opliep aan zijn gezicht, was het slachtopffer pas afgelopen vrijdag 18 september in staat om aangifte te doen.

De politie onderzoekt deze zware mishandeling en komt daarbij graag in contact met getuigen. Heeft u iets gezien of anderszins informatie? Bel dan de politie via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.  Mocht u beeldmateriaal hebben van deze mishandeling dan kunt u deze uploaden via de website van de politie.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden