Gestolen hengels snel retour naar eigenaar

Foto: Publiek Domein

In de auto van een 43-jarige inwoner van Groningen werd aan het begin van de week in gebroken. Daarbij werden enkele dure hengels buit gemaakt.

Agenten vonden een deel van de buit terug en dankzij deze vondst, werd uiteindelijk alle gestolen spullen teruggevonden.

Afgelopen dinsdag werd een 41-jarige inwoner van Groningen aangehouden. Hij moest als verdachte worden gehoord in een nog lopend onderzoek. Net voor zijn aanhouding zagen agenten dat de man iets in een ondergrondse afvalcontainer gooide.

De verdachte is meegenomen naar het bureau en in samenwerking met de gemeente Groningen werd de afvalcontainer geleegd. Tussen het afval werd een tasje met daarin een aantal visvergunningen gevonden. Deze vergunningen stonden op naam van een 43-jarige Stadjer.

Agenten gingen naar de woning van de man en vroegen aan hem of hij ook vergunningen mistte. Volgens de 43-jarige zouden ze in een tas in zijn auto moeten liggen.

Al snel werd duidelijk dat in de auto van de man was ingebroken. Naast de tas met vergunningen waren ook enkele dure hengels buit gemaakt.

De 41-jarige verdachte heeft inmiddels de inbraak bekent. De gestolen konden hierdoor snel worden getraceerd. De eigenaar heeft inmiddels alles terug. Tegen de 41-jarige Stadjer werd proces-verbaal opgemaakt.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden