Politie zoekt getuigen na straatroof

Foto: CC BY-SA 3.0/ Wikipedia Commons/ Minderhoud

Vrijdagnacht omstreeks 03:45 uur vond er een straatroof plaats op de Noorderstationstraat in Groningen, meldt de politie.

Een 20-jarige man uit Groningen fietste vanuit de binnenstad in de richting van het Station Noord-Groningen. Op de Noorderstationstraat werd hij aangesproken door twee tot nu toe onbekende personen. Onder bedreiging moest hij zijn fiets en andere goederen afgeven. De twee straatrovers zijn op zijn fiets weg gefietst in de richting van de Oldenbarneveltlaan in Groningen.

Signalement verdachten

Volgens het slachtoffer gaat het om twee mannen van ongeveer 27 jaar en rond de 1.80 meter lang. Eén van de mannen had een getinte huidskleur, een forse bouw en droeg een donkerblauwe pet. De andere man is een blanke man met slank postuur en ingevallen gezicht. Deze blanke man droeg een witte pet.

Oproep getuigen

Bent u in de nacht van vrijdag op zaterdag getuige geweest van de straatroof op de Noorderstationstraat in Groningen?  De politie komt graag in contact met iedereen die de straatroof heeft zien gebeuren of er mogelijk meer van weten. Zij kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden