Onderzoek gestart naar doodsoorzaak 21-jarige jongeman bij spoor Herewegviaduct

Foto: De Redactie

De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de dood van een 21-jarige jongeman uit Groningen. Zondagochtend werd het lichaam van de man levenloos aangetroffen naast het spoor onder het Herewegviaduct in Groningen.

Hierop startte de politie direct een onderzoek en werd het treinverkeer stilgelegd. Rechercheurs van de Forensische Opsporing kwamen om sporenonderzoek te doen, meldt de politie. Rond het middaguur is het lichaam naar het mortuarium overgebracht voor nader onderzoek.

Toedracht onduidelijk

De politie tast nog in het duister over de toedracht. Er wordt nog rekening gehouden met alle mogelijke scenario’s. Dat is ook de reden dat er beslag is gelegd op het lichaam. Er wordt nader onderzoek gedaan naar de doodsoorzaak.

Daarnaast worden omwonenden bevraagd en wordt bekeken of er mogelijk camerabeelden zijn die meer duidelijkheid kunnen brengen.

Getuigen gezocht

De politie vraagt getuigen, die zaterdagavond tussen 22.30 uur en 7.00 uur rondom het Herewegviaduct iets bijzonders hebben gezien dat mogelijk verband kan houden met dit incident, contact op te nemen. De informatie kan gedeeld worden via 0900-8844. Voor personen die liever anoniem wensen te blijven kunnen bellen met telefoonnummer 0800-7000.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden