Accudieven rijden op garagemedewerkers in

Foto: De Redactie

Twee medewerkers van een garagebedrijf hebben dinsdagmiddag geprobeerd te voorkomen dat twee accudieven er vandoor konden gaan. De dieven reden bewust met een auto in op beide medewerkers.

Hierbij werd één van de medewerkers geraakt, die via de motorkap en het dak op de grond belandde. De medewerker kwam met de schrik vrij, meldt de politie. Het lukte de dieven om te ontkomen.

Bij het bedrijf aan de Bornholmstraat waren de afgelopen periode meerdere accu’s gestolen, dat reden was om extra beveiligingsmaatregelen te nemen. Dinsdagmiddag werd een verdachte auto gesignaleerd op het terrein. Al snel werd duidelijk dat wederom accu’s waren gestolen.

Meerdere medewerkers probeerden hierop te voorkomen dat de dieven er in een auto vandoor konden gaan. Zo werden enkele hekken gesloten en ook probeerden ze met een heftruck de doorgang te blokkeren.

Door op twee medewerkers in te rijden, lukte het de dieven om te ontkomen. Beide medewerkers hebben inmiddels aangifte gedaan en de politie doet nader onderzoek.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen