Verdachte springt uit raam om aan de politie te ontkomen

Foto: De Redactie

Een 18-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats is dinsdag aangehouden in de Vinkenstraat voor de handel en bezit van harddrugs. De verdachte sprong uit het raam om aan de politie te ontkomen.

Na een melding via Meld Misdaad Anoniem dat er op een adres aan de Vinkenstraat harddrugs verhandeld zou worden, zijn politieagenten dinsdag rond 14:00 uur naar de woning gegaan.

Nadat er was aangebeld en kenbaar was gemaakt dat de politie aan de deur stond, sprong de verdachte van de eerste verdieping naar beneden. De man raakte hierbij niet gewond, omdat hij in een conifeer sprong, meldt de politie. De verdachte probeerde meteen iets te verstoppen onder de conifeer.

Agenten die zicht hadden op de achterzijde van de woning konden de verdachte direct aan houden. De agenten troffen op de plek waar de verdachte iets verstopte 57 bolletjes met wit poeder en 24 bolletjes met bruin poeder aan.

De woning waar de verdachte verbleef is hierna onderzocht in het bijzijn van de rechter commissaris. Hierbij werden nog 22 gram wit poeder, ruim 60 gram bruin poeder en meerdere mobiele telefoons aangetroffen.

Alle spullen zijn in beslag genomen en de verdachte is overgebracht naar het politiebureau voor nader onderzoek.

Woensdagochtend werd nog een 31-jarige inwoner uit Groningen aangehouden in deze zaak.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden