Opnieuw aanhouding in onderzoek naar ontvoerde man

Foto: Publiek Domein

De politie heeft in het onderzoek naar een ontvoering en mishandeling opnieuw een aanhouding verricht. Het gaat om 35-jarig lid van motorclub No Surrender in Groningen.

De 35-jarige man wordt verdacht van betrokkenheid bij de mishandeling en ontvoering. Op basis van rechercheonderzoek heeft de politie donderdag 1 december opnieuw een aanhouding verricht. Bij zijn aanhouding is het aanhoudings- en ondersteuningsteam ingezet.

Het slachtoffer, een 47-jarige man uit Groningen, belde in de nacht van maandag 7 op dinsdag 8 november aan bij een willekeurige woning in Glimmen. Hij vertelde te zijn ontvoerd en in de buurt te zijn achtergelaten. De man droeg nauwelijks kleren en was mishandeld. Hij werd per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Het slachtoffer is een ex-lid van motorclub No Surrender. De politie onderzoekt of er een link is tussen het feit dat het slachtoffer een ex-lid van motorclub No Surrender is en de mishandeling/ontvoering.

Eerder werden ook al twee personen aangehouden, meldt de politie. Deze twee personen, een 28-jarige vrouw uit Eelde en een 26-jarige man uit Uithuizermeeden, zitten nog vast. De politie sluit meer aanhoudingen niet uit.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden