Nachtwinkel Oliemuldersweg weer overvallen Groningen

Foto: CC BY-SA 3.0/Wikipedia Commons/M. Minderhoud

De politie onderzoekt de overval op een nachtwinkel aan de Oliemuldersweg in Groningen in de nacht van donderdag op vrijdag 18 november.

Vier onbekende personen kwamen na middernacht binnen en bedreigden met een steekwapen een 53-jarige winkelbediende uit Groningen en een 32-jarige man uit Hoogezand. Zij droegen allen bivakmutsen, meldt de politie.

Bij de overval zijn onder andere flessen alcohol weggenomen. De 32-jarige man raakte hierbij licht gewond.

De daders sloegen vervolgens op de vlucht. Vermoedelijk werden zij geholpen door een vijfde persoon, die buiten de winkel bleef wachten tijdens de overval.

Deze vijfde persoon betrof een man van ongeveer 16 tot 20 jaar oud, ongeveer 1.70 meter lang en donker haar. Hij droeg donkere kleding.

Agenten hebben in de omgeving van de winkel gezocht naar de daders. Ook is er ter plaatse sporenonderzoek gedaan, meldt de politie.

Tweede keer

Dezelfde nachtwinkel werd ook al in de nacht van 9 oktober overvallen. Twee onbekende personen hadden toen ook goederen uit de winkel weggenomen. De politie onderzoekt of er eventueel sprake is van een verband. Er is in beide zaken nog niemand aangehouden.

Het is mogelijk dat de daders de nachtwinkel eerder al in de gaten hielden. Heeft u iets verdachts gezien, bent u getuige geweest of heeft u meer informatie over de overval, neem dan contact op de politie via 0900-8844 of met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden