Vrouw (22) zwaargewond bij schietincident Rademarkt

jun 09 , 11:05 112
politiebureau radermarkt
Een 22-jarige vrouw is zwaargewond geraakt bij een schietincident aan de Rademarkt zondagochtend. Een 31-jarige verdachte uit Delfzijl is aangehouden, meldt de politie.
Het incident vond plaats rond 6.00 uur. “Ter plaatse troffen zij een 22-jarige vrouw uit Groningen zwaargewond aan. Zij is overgebracht naar het ziekenhuis", aldus de politie politie. "Kort daarop kon in de buurt de 31-jarige verdachte worden aangehouden. Hij is overgebracht naar het cellencomplex en wordt verhoord. Er is een vuurwapen aangetroffen". De politie is een uitgebreid onderzoek gestart.

Getuigen

De politie vraagt mensen, die in de buurt van de Rademarkt rond het tijdstip van het incident waren of informatie hebben te bellen met 0900-8844. Anoniem informatie delen kan via Meld Misdaad Anoniem, telefoonnummer 0800-7000.

Vanmorgen rond 6.00 uur heeft er een schietincident plaatsgevonden aan de Rademarkt in #Groningen. Hierbij is één slachtoffer zwaargewond geraakt en naar het ziekenhuis vervoerd. De verdachte is aangehouden en het vuurwapen is aangetroffen. Uitgebreid onderzoek is opgestart.

34
Reply