Zoekactie naar vermiste Thomas door vrijwilligers uitgebreid

Foto: De Redactie

De zoekactie van vrijwilligers naar de vermiste 25-jarige Thomas wordt uitgebreid. Dat meldt SAR Nederland aan verschillende media. De 25-jarige Thomas van Zeewijk Vink is vermist sinds zaterdag.

Hij vertrok in de nacht van vrijdag op zaterdag rond 00.300 uur vanaf de Kattenhage in de stad. Hij ging mogelijk richting de Turfsingel en Eerste Hunzestraat.

De zoektocht van afgelopen weekend leverde niets op. De politie kreeg meerdere tips binnen, maar roept opnieuw op om tips en camerabeelden te delen. Het gaat om de omgeving Kattenhage, Oosterhamrikkade, Oosterhamrikkanaal en Eerste Hunzestraat om de mogelijke route van Thomas in beeld te krijgen.

Ook de organisatie SAR Nederland heeft al meegeholpen met zoeken. Maandag wordt gezocht in vijvertjes en kanalen, zoals op het Damsterdiep onder andere met waterscooters.

Thomas heeft kort, donkerblond haar en grijs-blauwe ogen. Op het moment dat Thomas vermist raakte, droeg hij mogelijk donkere kleding en witte Reebok-schoenen. Het lijkt erop dat hij geen jas bij zich had, meldt de politie.

De politie vraagt mensen die Thomas gezien hebben of camerabeelden hebben waar hij op staat, contact op te nemen met de Opsporingstiplijn via 0800-6070 of te bellen met de politie via telefoonnummer 0900-8844.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen