Aanhouding verdachte (24) voor zedenmisdrijf Driebondsweg

Foto: De Redactie

De politie heeft woensdagmiddag een man (24) aangehouden op verdenking van een zedenmisdrijf vorige week vrijdagochtend op de Driebondsweg.

Een jonge vrouw fietste vorige week vrijdagochtend in de richting van Meerstad. Zij werd rond 5.00 uur die ochtend het slachtoffer van een zedendelict op de Driebondsweg, net buiten de stad Groningen. De verdachte ging er na het misdrijf vandoor.

De verdachte werd aangehouden dankzij onderzoek van een Team Grootschalige Opsporing en is overgebracht naar een cellencomplex. “De man zit in volledige beperkingen”, meldt de politie. Dat betekent dat hij alleen contact mag hebben met zijn advocaat.

Waardevolle camerabeelden en tips hebben geholpen

In het onderzoek werden diverse camerabeelden opgevraagd bij bedrijven rondom de Driebondsweg en het nabijgelegen industrieterrein. Ook heeft de politie na diverse getuigenoproepen waardevolle tips en camerabeelden ontvangen van omwonenden en bedrijfseigenaren. “Deze informatie en de snelle verstrekking van camerabeelden hebben mede geleid tot de aanhouding van de verdachte”, aldus de politie.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen